Wandelgids naar vrijheid

De Wandelgids naar vrijheid is filosofeer doeboek dat speciaal is samengesteld bij de filosofische wandelroutes die op vrijheidvanamsterdam.nl te vinden zijn.

Kijk voor meer informatie op www.vrijheidvanamsterdam.nl

NIEUW!

€ 12,50
Inclusief belasting
Aantal

Wandelgids naar vrijheid

Filosofeer doeboek en teksten bij vrijheidvanamsterdam.nl

De Wandelgids naar vrijheid is een filosofeer doeboek dat speciaal is samengesteld bij de filosofische wandelroutes die op vrijheidvanamsterdam.nl te vinden zijn.

Bij ieder punt van de wandeling vind je extra filosofische vragen en opdrachten. Deze vragen en opdrachten zijn bedoeld voor leerkrachten en docenten die met groepjes kinderen de wandeling willen lopen en willen filosoferen over vrijheid, voor (groot)ouders die met hun (klein) kinderen het onderwerp vrijheid willen verkennen en verder voor iedereen die houdt van filosoferen.

Daarnaast tref je in dit boekje op papier de teksten aan die op vrijheidvanamsterdam.nl in audiovorm en in geschreven tekst te vinden zijn. Ook vind je twee plattegronden met daarop de twee delen van de route.

De teksten, vragen en opdrachten zijn geschreven voor iedereen vanaf ongeveer tien jaar.

De tegel van Comenius is als 10e tegel toegevoegd en staat wel vermeld in het boek maar niet in de inhoudsopgave. Verder is er een foutief jaartal voor de WIC (opgericht in 1621) in het boek terecht gekomen. Correcties staan hier.

Auteur: Nanda van Bodegraven

Redactie: Jeroen Hoogerwerf

Paperback, 96 pagina’s

ISBN 9789491740770

SP004

Specifieke referenties