• Nieuw

Het nieuwe normaal

In dit boekje zijn gedichten en cartoons opgenomen die in de hectische periode van maart tot en met mei zijn geschreven toen het onderwijs in een stroomversnelling raakte: een tijdsbeeld om te bewaren. De opbrengst komt ten goede aan het Edukans Noodfonds.

In het “Nieuwe Normaal” is het zo mooi omschreven wat we hebben meegemaakt: Ik mis het fysieke contact met de leerlingen enorm. Ze even recht in de ogen kijken om te zien hoe ze zich voelen.

Auteur: Arie de Bruin Illustraties: Len Munnik

ISBN 978 94 91740 85 5

Derde druk verschijnt 12 oktober 2020. Korting 5% bij bestelling meer dan 10 exemplaren, en korting van 10% bij meer dan 30 exemplaren. Neem daarvoor even contact op met de uitgever, Jeroen Hoogerwerf, jeroen@levendiguitgever.nl of 06-22613701.

€ 10,00
Inclusief belasting
Aantal

De klassen leeg, de scholen dicht

de juf verschijnt met haar gezicht

thuis op je scherm, de les is digitaal:

Het Nieuwe Normaal!

 

In dit boekje zijn gedichten en cartoons opgenomen die in de hectische periode van maart tot en met mei zijn geschreven toen het onderwijs in een stroomversnelling raakte: een tijdsbeeld om te bewaren.

Wereldwijd waren er meer dan anderhalf miljard kinderen die niet naar school gingen, veelal zonder digitale thuisonderwijs mogelijkheden. De opbrengsten van dit boekje zijn bestemd voor het noodfonds van Edukans. Edukans helpt met partnerorganisaties in diverse landen het onderwijs op de een of andere manier doorgang te laten vinden en ouders en leraren te ondersteunen.  

SP004

Specifieke referenties