Spiegels Maximize

Spiegels

Het inspiratieboek Spiegels nodigt de lezer uit om aan de hand van verhalen, citaten en korte informatie overeenkomsten tussen wereldreligies te ontdekken en na te denken over de eigen persoonlijke waarden.

More details

B032

On sale On sale!

14,95 €

» Add to my wishlist

Eeuwenlange zoektochten naar zingeving in verschillende culturen hebben een rijke bron van verhalen en beelden opgeleverd waaraan we ons nog steeds kunnen spiegelen. Het laagdrempelige inspiratieboek Spiegels nodigt de lezer uit om aan de hand van verhalen, citaten en korte informatie overeenkomsten tussen religies te ontdekken en na te denken over de eigen persoonlijke waarden.

Religieuze tradities hebben ons waardevolle inzichten te bieden. Kern van elke religie is het opnieuw verbinden met God, oftewel met de grond van ons bestaan. Zo’n verbinding betekent automatisch een verbinding met jezelf en de ander: want op dit niveau is alles één. Als we dit echt zo kunnen voelen is een houding van respect, eerbied en liefde niet meer dan vanzelfsprekend. Met het boek Spiegels willen we investeren in de verbondenheid tussen mensen met uiteenlopende achtergronden en levensbeschouwingen.

  • Auteur Ingeborg Hendriks
  • ISBN 978 94 91740 40 4
  • Pagina's 64
  • Uitvoering hard cover
  • Redactie Jeroen Hoogerwerf

Customers who bought this product also bought:

11 other products in the same category: