De avonturen van Dix Pit Volledige grootte weergeven

De avonturen van Dix Pit

Het avontuur van Dix Pit in twee delen!

Deel 1: Dix Pit en de sporen van Torak

Deel 2: Dix Pit en het mysterie van Torak

Meer details

DP001

Aanbieding Aanbieding!

20,00 €

» Aan mijn verlanglijst toevoegen

Torak, de laatste koningszoon van Saltland, verdween spoorloos tijdens het volbrengen van de vier koningsproeven. Er is nooit meer iets van hem vernomen. Dix Pit heeft samen met zijn neven Mats en Chris al twee koningsproeven volbracht tijdens hun reis op zoek naar de sporen van Torak. Ze willen uitvinden wat er destijds met de koningszoon gebeurd is, dus de jongens zetten hun zoektocht voort. Samen met de Saltse ex-regent Ansel en zijn chagrijnige kleindochter Mina vormen ze het Compagnonschap van Vijf.

De regenten van Saltland beginnen ‘m intussen zwaar te knijpen. Als die Pit alle vier de koningsproeven volbrengt, kan hij aanspraak maken op de troon! En het Saltse volk begint te morren. Het volk krijgt hoop, hoop op een betere toekomst zonder de verstikkende macht van de regenten. Er zit maar een ding op: die jongens moeten uit de weg geruimd worden …

Het Compagnonschap van Vijf pikt het spoor van Torak weer op. En eindelijk vinden ze uit wat er met Torak is gebeurd. Staat hen hetzelfde lot te wachten? Om ook voor eeuwig te verdwijnen?

Dix Pit en het mysterie van Torak is het vervolg van Dix Pit en de sporen van Torak, een spannend verhaal over drie jongens die zich niet schikken in hun lotsbestemming, hun dromen achterna reizen en daarmee hun wereld in beweging zetten.

 

  • Auteur Kiek Tas
  • Illustrator Kiek Tas
  • Pagina's 312 en 368

14 Andere producten in dezelfde categorie: