Inspiratieboek Kindkracht Volledige grootte weergeven

Inspiratieboek Kindkracht

Deze lesmap bevat wensenlessen, verbindingslessen, prikkellessen en inspiratie om kinderen met thema’s te laten werken en talenten in te zetten om informatie te verwerken. Complete versie is ook online beschikbaar (gratis).

Meer details

B014

75,00 €

» Aan mijn verlanglijst toevoegen

Deze lesmap bevat wensenlessen, verbindingslessen, prikkellessen en inspiratie om kinderen met thema’s te laten werken en hun talenten in te zetten om informatie te verwerken. De prikkellessen zijn ontwikkeld door vele professionals die hun eigen passie als vertrekpunt hebben genomen voor de ontwikkeling van unieke lessen die kinderen en leerkrachten de kans geven om te ontdekken waar ze goed in zijn en blij van worden.

'Ieder kind uitdagen op ontdekkingsreis te gaan’.

De Koffer vol Kindkracht helpt kinderen om te ontdekken wie zij zijn en waar hun talent ligt en biedt hen de kans om hun talent binnen de school te ontwikkelen of in te zetten bij het verwerken van informatie. Koffer vol Kindkracht leert kinderen bovendien om hun eigen wensen te realiseren en daagt hen uit om in verbinding op ontdekkingsreis te gaan, tot ver­nieuwende ideeën en creaties te komen en de eigen kwaliteiten en talenten dienend te maken aan het grotere geheel.

Het Inspiratieboek Kindkracht is ontwikkeld voor alle groepen van het basisonderwijs en ook inzetbaar binnen weekendscholen en buitenschoolse opvang.  Het Inspiratieboek Kindkracht is onderdeel van Koffer vol Kindkracht. Deze ‘koffer’ omvat ook materialen van de stichting De Kracht van 8, als praktisch instrument voor de realisatie van een klimaat waarin ieder kind zich welkom en gezien voelt en anderen en zichzelf de ruimte geeft. 

Meer informatie over Koffer vol Kindkracht.

  • Auteur Redactie Marlijn Nijboer
  • ISBN 9789491740138
  • Pagina's 200
  • Uitvoering Lesmap

2 Andere producten in dezelfde categorie: