Een reu... reu... reuzenslang /Un co... co... colebra grandi

Een reu... reu... reuzenslang / Un co... co... colebra grandi is een prentenboek dat speciaal is gemaakt voor het Kinderboekenfestival 2015 op Aruba in opdracht van de Biblioteca Nacional Aruba.

Het verhaal gaat over een boa, die veel te groot is voor het eiland en waar een oplossing voor bedacht wordt door bevriende dieren op het eiland. Een lief verhaal met een goede afloop.

Digitaal beschikbaar via de Biblioteca Nacional Aruba: http://bna.aw/digital/?kbf-2015

-NIET MEER LEVERBAAR-

€ 0,00
Inclusief belasting
Aantal

Een verhaal over moed en vriendschap tussen drie wel heel uiteenlopende dieren: een leguaan, een uil en een slang. De auteur, Curt Fortin, verhuisde op zijn vijfde van Aruba naar Nederland:

“Voor het boek dat ik voor de Kinderboekenweek heb geschreven ben ik vooral terug gegaan naar mijn kinderjaren toen ik nog op Aruba woonde. Ik was toen 5. Ik hield van de natuur. De vrijheid om buiten rond te rennen en de dieren om je heen te hebben. Dieren als de Yuwana, Blenchi en Trupiaal. Die komen dan ook in dit verhaal tot hun recht. Het is bijzonder verhaal over vriendschap en wat het betekent om je daarvoor in te zetten.”

De tekeningen komen van de hand van kinderboekenillustrator Mariella van de Beek. Zij is een veelgevraagd illustrator van kinderboeken.

B046

Specifieke referenties